Sisustus

Kolme sisustusteemaa
Valitse omasi tai yhdistele

Neron asukkaana sinulla on mahdollisuus vaikuttaa uuden kotisi pintamateriaaleihin. Suunnittelijamme ovat luoneet kolme skandinaavisesta sielunmaisemasta inspiroitunutta sisustusteemaa, joista voit valita mieleisesi. Vaikka kullakin teemalla on oma ainutlaatuinen luonteensa, niitä yhdistää pelkistetty tyylikkyys ja itsevarma ote.

Sisustusteemat luovat upeat puitteet, joita on helppo täydentää omaan tyylin sopivilla huonekaluilla ja sisustuselementeillä. Käytännöllisyys ja ulkonäkö kulkevat ratkaisuissa käsi kädessä. Sisustus on huomioitu jo varhaisessa suunnitteluvaiheessa, teknisistä ratkaisuista lähtien. Esimerkkinä tyylikäs avokeittiö, seinämallinen wc-istuin ja epäsuora valaistus.

Kolmesta sisustusmaailmasta jokainen löytää oman, ajattoman suosikkinsa. Mikä on sinun valintasi? Rohkea ja tummanpuhuva Hiili, lämmin ja luonnollinen Tammi, vaaleaa valoisuutta ja graafista harmaata korostava Kalkki. Tyylit on suunniteltu talon arkkitehtuuria huomioiviksi kokonaisuuksiksi, mutta niitä on myös mahdollista yhdistää.

Vaalea ja
luonnonmukainen

Kalkki

Kalkki on sisustusteemoista vaalein, se yhdistelee graafista harmaata ja valkoisen eri sävyjä. Luonnonmukainen Kalkki on elementissään kaikkina vuodenaikoina.

Neron sisustustyyli: Kalkki
Neron sisustustyyli: Tammi
Ajaton
skandinaavinen klassikko

Tammi

Tammi edustaa skandinaavista asumista puhtaimmillaan. Se on harmoninen ja ajaton kokonaisuus, jonka vallitsevia piirteitä ovat vaaleus, valoisuus ja puun sävyt.

Neron sisustustyyli: Tammi
Ajaton
pelkistetty ja
itsevarma

Hiili

Hiilen kontrastit tekevät sisustuksesta elävän ja mielenkiintoisen. Hiili huokuu itsevarmuutta olematta kylmä, sillä harkitut puupinnat pehmentävät tyylikkään mustan johtamaa kokonaisuutta.

Neron sisustustyyli: Hiili
Tutustu asuntoihin

KAKSIO 51m2

KOLMIO 69,5m2


Ota yhteyttä

Neron asuntoja myy Jaakko Kaitanen Bravo Kiinteistövälityksestä. Ota yhteyttä!