Neliöiden ulkopuolella

Selkeitä linjoja ja luonnon­kaunista maisemaa

Viimeistellyn pihasuunnitelman myötä uusi asukas voi vain nauttia tarkkaan mietitystä esteettisestä ja toimivasta pihasta sekä luonnon kauneudesta.

Nero: Piha

Nero II:ssa hyvä arki ulottuu myös asunnon seinien ulkopuolelle, niinpä myös pihasuunnitteluun on panostettu. Kompaktit ja suoralinjaiset osakaspihat toteutettiin mahdollisimman tilaviksi ja toimiviksi tyyliä unohtamatta.

Nero II:n pihat on suunnitellut kokenut puutarhuri, puutarhasuunnittelija ja Eden-ohjelman juontajanakin tutuksi tullut Minna Toivanen. Viimeistellyn pihasuunnitelman myötä uusi asukas voi vain nauttia tarkkaan mietitystä esteettisestä ja toimivasta pihasta sekä luonnon kauneudesta. Rakennuksen valmiiksi asfaltoidut sisääntulopihat ja viimeistellyt pihaistutukset toivottavat niin asukkaat kuin vieraatkin tervetulleiksi. 

Ikivihreät, kukkivat kasvit ja syyskasvit varmistavat, että silmäniloa löytyy vuoden ympäri. Näyttävät, mutta helppohoitoiset kasvit on istutettu etupihalla muurikivestä rakennettuihin istutusaltaisiin.

Kontrastia suoraviivaiselle rakenteelle luo epäsäännöllisiin ryhmiin asetellut kauniit istutukset. Pieniin pihoihin halutaan luoda mahdollisimman vehreä ilme maksimoimalla nurmikkopinta-ala ja käyttämällä istutuksissa monimuotoisesti erilaisia puutarhakasveja.

Kasvillisuus on sijoitettu selkeisiin aitalinjoihin sinne, missä eniten tarvitaan näkösuojaa. Muuten pihan kasvien asettelussa on haettu mahdollisimman luonnollista ilmettä. Jokaiselta osakaspihalta löytyy ikivihreää havukasvillisuutta, upeiden hortensioiden kukintaa ja hyötykasveja, kuten ikioma omenapuu. Keväisin asukkaita ilahduttaa etupihan rusokirsikoiden kukinta.

Särmää pihapiiriin tuo kallioleikkaus C-talon edustalla sekä upeat valaistukset istutusaltaissa. 

Pihasuunnittelija Minna Toivanen
Pihasuunnittelija

Minna Toivanen

Suunnittelutoimisto
Minna Toivanen Design

Omistaja, perustajajäsen.

"Kaunis ja toimiva piha kokoaa ihmiset yhteen."

MINNA TOIVANEN
Ota yhteyttä

Nero II:n asuntoja myy Jaakko Kaitanen Bravo Kiinteistövälityksestä. Ota yhteyttä!