NELIÖIDEN SISÄLLÄ

Laatua ja tarkkaan harkittuja yksityiskohtia

Neron sisustustyylit

Nerossa laatu ulottuu jokaiseen yksityiskohtaan vesikalusteista valaistukseen ja laatoista parkettiin.

Pintamateriaalit on suunniteltu yhdessä sisustussuunnittelijan kanssa ja valaistus on mietitty tarkkaan sähkösuunnittelijan ammattitaitoa hyödyntäen. Ratkaisut on tehty talon arkkitehtuuria kunnioittaen niin, että lopputulos on tyylikäs ja johdonmukainen sisältä ulos. Tarkkaan harkitut yksityiskohdat tekevät Neron arjesta luksusta.

Jokaisesta NERON asunnosta löytyy useita arkeen luksusta tuovia yksityiskohtia.

Nero on skandinaavista modernia suunnittelua nimekkään arkkitehdin toimesta. Yhden tason nerokkaissa pohjaratkaisuissa neliöt on käytetty oikeissa paikoissa. Pohjaratkaisuissa on annettu tilaa oleskelulle, ruuanlaitolle ja yhdessä viihtymiselle.
Yksityiset osakaspihat on suunniteltu ja toteutettu ammattitaidolla istutuksia myöden. Kulkuväylät on parkkialuetta myöden valmiiksi asfaltoitu ja jokaista asuntoa kohden on varattu kaksi autopaikkaa.
Lisäneliöitä asumiseen tuo led-valoin varustellut katetut terassit molemmin puolin asuntoa. Asunnon levyisiltä takaterasseilta löytyy varaus lämmittimelle sekä ulkoporealtaalle, jotka takaavat lähes ympärivuotisen viihtymisen myös ulkona.
Keittiö ja olohuone muodostavat yhdessä yhtenäisen tilan, joten keittiön suunnitteluun on kiinnitetty erityistä huomiota. Integroidut ja laadukkaat kodinkoneet sulautuvat saumattomasti kokonaisuuteen tehden keittiöstä tyylikkään, käytännöllisyyttä unohtamatta.
Asuntojen lämmitysmuotona toimii taloudellinen ja energiatehokas maalämpö yhdistettynä asumismukavuutta lisäävään vesikiertoiseen lattialämmitykseen. Asuntojen valaistus on toteutettu energiatehokkailla ja käytännöllisillä led-valoilla.
Arvostettu ja haluttu lapsiystävällinen alue ja ainutlaatuinen sijainti meren ja metsän läheisyydessä. Kauppa, koulu, päiväkoti sekä uimaranta sijaitsevat kaikki kävelyetäisyydellä kotiovesta. Rauhallisesta sijainnista huolimatta hyvät ulkoilureitit sekä kulkuyhteydet keskustaan ovat enemmän kuin lähellä.
Spa-henkisen ja tunnelmallisen saunan raamit syntyvät teräväreunaisista leveistä seinäpaneeleista, integroiduista lauteista sekä kylpyhuoneen puolelle tyylikkäästi jatkuvasta kapeasta kattopaneelista. Kokonaisuuden viimeistelee lauteisiin upotettava etäohjauksella toimiva kiuas ja epäsuora valaistus lauteiden alapinnapinnassa ja kiukaan yllä. Saunan ja kylpyhuoneen erottaa kaunis tilaa avartava lasiseinä. Tyylikästä saunaa ei ole syytä peitellä!
Kylpyhuoneen puolella katse kiinnittyy tehoste-seinillä näyttäviin 60 x 60 cm design-laattoihin Viimeistellyssä lopputuloksessa sama laatta toistuu lattiassa pienemmässä koossa. Sinulla on mahdollisuus valita oma suosikkisi kolmesta eri läpivärjätystä sävystä.
Kaksioiden kylpyhuoneista on käynti suojaisalle terassille, joka on loistava paikka vilvoittelulle löylyjen välissä. Ulkokautta pääsee kätevästi myös takaterassille, oman ulkoporealtaan poreisiin.
Viimeistelystä ja tyylistä ei olla haluttu tinkiä edes wc:n kohdalla. Tehosteseinällä ja lattiassa on kaunis 60 x 60 cm läpivärjätty design-laatta, sinun toivomassa sävyssä. Wc-istuimeksi on valikoitunut linjakas seinäasenteinen wc-istuin, joka on paitsi tyylikäs myös helppo pitää puhtaana.

Kolme tarkkaan harkittua sisustusteemaa

 
Ajaton skandinaavinen klassikko

Tammi

Tutustu
 
Vaalea ja luonnonmukainen

Kalkki

Tutustu
 
Ajaton, pelkistetty ja itsevarma

Hiili

Tutustu
Tutustu asuntoihin

KAKSIO 51m2

KOLMIO 69,5m2


Ota yhteyttä

Neron asuntoja myy Jaakko Kaitanen Bravo Kiinteistövälityksestä. Ota yhteyttä!