Nerokkaita
Neliöitä

Nerokkaita neliöitä

Neron asunnot ovat pohjaratkaisuiltaan poikkeuksellisen toimivia monestakin syystä; jokaista asuntoa yhdistää arjen toimivuus laadukkaissa puitteissa. Kodit on suunniteltu suurella sydämellä, tavallista paremman elämän ehdoilla yhteen tasoon.

Kukat

Asuntojen keskiössä toimii integroiduin kodinkonein varustettu avokeittiö ja siihen saumattomasti yhdistyvä niittymaisemaan suuntaava olohuone. Myös ikuinen arkihaaste, säilytystila on selätetty fiksusti lattiasta kattoon, seinästä seinään ulottuvilla peilipintaisilla liukuovikaapistoilla makuuhuoneissa ja eteisessä. Tämä on oivallinen tapa lisätä tilantuntua ja valoa pienissä neliöissä.

C6 keittiö
C6 kylpyhuone

Tyylistä ei ole haluttu tinkiä kylpyhuoneenkaan puolella. Koska suomalainen rakastaa saunomista, tätä kaikkein pyhintä ei ole haluttu piilotella. Lasiseinällä ja -ovella varusteltu sauna on olennainen osa kompaktia kotikylpylää, josta löytyy myös käytännöllinen kodinhoitopiste. Kauniit ja ajattomat materiaalit viimeistelevät kokonaisuuden. 

Laadukas arki
sisällä ja ulkona

Luoteeseen suuntavilla takapihan terasseilla nautitaan ilta-auringosta viihtyisissä olosuhteissa. Arjen nautiskelijaa ilahduttaa varaus terassiin upotettavalle ulkoporealtaalle sekä lämmittimelle. Sen lisäksi terassille jää tilaa vielä mainiosti oleskelulle tai grillailulle. 

Sisääntulopuoli rajoittuu pieneen metsäsaarekkeeseen, jossa maisema piirtyy suomalaisesta peruskalliosta sekä lehti- ja havupuista. Metsän reunaan sijoittuu myös yhtiön autopaikat, joita on varattu kaksi kutakin asuntoa kohden – toinen on varustettu pistokkeella ja toinen katoksella. 

Laadukas arki
sisällä ja ulkona

Nero 2 takapiha
75m2

3h + avok +
kph + s + var

Nero II koostuu kuudesta huolella suunnitellusta paritaloasunnosta. Asunnot ovat kaikki 75mkolmioita, joissa arki sujuu vaivattomasti kauniissa puitteissa. Asunnot sopivat mainiosti niin pariskunnalle kuin pienelle perheellekin.

Kun kyseessä on paritalokokonaisuus, ikkunoita on saatu kolmelle seinälle, minkä ansiosta asunnot ovat valoisia ja tuntuvat neliöitään suuremmilta. Keskimmäisissä asunnoissa (A2, B3, B4 ja C5) keittiön ikkunat tuovat tilaan luonnonvaloa, mutta niiden korkea sijoittelu suojaa naapurin katseilta. Päätyasunnoissa (A1 ja C6) keittiön ikkunat ovat suuremmat. 

Pohjaratkaisusta on nipistetty hukkaneliöt pois ja jätetty tilaa oleskelulle. Keittiö sijoittuu pohjaratkaisun keskiöön. Moderni huonekalumainen keittiö syntyy integroiduista kodinkoneista ja saarekkeesta, joka mahdollistaa seurustelun kokkailun lomassa. Kaunis keittiö yhdistyy saumattomasti niitylle suuntaavaan olohuoneeseen, joka puolestaan saa lisäneliöitä takapihan terassista.

Makuuhuoneet on suunniteltu kompakteiksi kokonaisuuksiksi säilytystiloista tinkimättä. Seinästä seinään, lattiasta kattoon ulottuvat liukuovikaapistot kätkevät huomaamattomasti sisäänsä suuren määrän säilytystilaa makuuhuoneissa ja eteisessä. Päämakuuhuoneessa tilaa säästävät myös seinän sisään integroidut liukuovet.

Kylpyhuone on niin ikään suunniteltu viihtyisäksi tilaksi, jossa hoituu niin pyykkihuolto kuin saunan lämmössä rentoutuminenkin. Erillinen wc taas vastaa yhä useamman asunnon ostajan toiveisiin seinämallisella wc-istuimellaan.

Asuntotekniikalle ja harrastevälineille on varattu tilaa lämpimästä varastosta, jonne voi katetulla etuterassilla sipsutella helposti vaikka sukkasiltaan. 

Asunnon pintamateriaalit voit valita joko valmiiksi suunnitelluista teemoista ja tai poimimalla omat suosikkisi teemoja yhdistellen.

Ota yhteyttä

Nero II:n asuntoja myy Jaakko Kaitanen
Bravo Kiinteistövälityksestä. Ota yhteyttä!