Nerokkaita
Neliöitä

Nerokkaita neliöitä

Asunnot ovat viimeistä yksityiskohtaa myöden viilattuja kaksioita ja kolmioita, jotka vastaavat täydellisesti niin yksin eläjän, pariskunnan kuin pienen perheenkin tarpeisiin.


Neron asunnot ovat pohja-ratkaisuiltaan poikkeuksellisen tomivia monestakin syystä; jokaista asuntoa yhdistää arjen toimivuus laadukkaissa puitteissa. Kodit on suunniteltu suurella sydämellä, tavallista paremman elämän ehdoilla yhteen tasoon.

Kukat

Asuntojen keskiössä toimii integroiduin kodinkonein varustettu avokeittiö ja siihen saumattomasti yhdistyvä niittymaisemaan suuntaava olohuone. Myös ikuinen arkihaaste, säilytystila on selätetty fiksusti lattiasta kattoon, seinästä seinään ulottuvilla peilipintaisilla liukuovikaapistoilla makuuhuoneissa ja eteisessä. Tämä on oivallinen tapa lisätä tilantuntua ja valoa pienissä neliöissä.

Kaksio, sisustus
Kaksio, sauna

Tyylistä ei ole haluttu tinkiä kylpyhuoneenkaan puolella. Koska suomalainen rakastaa saunomista, tästä kaikkein pyhimmästä huoneesta ei haluttu luopua edes kaksioiden osalta. Kompakti kotikylpylä syntyy käytännöllisestä kodinhoitopisteestä, kauniista pintamateriaaleista sekä saunan lasiseinän tuomasta avaruudesta.

Laadukas arki
sisällä ja ulkona

Luoteeseen suuntavilla takapihan terasseilla nautitaan ilta-auringosta viihtyisissä olosuhteissa. Arjen nautiskelijaa ilahduttaa varaus terassiin upotettavalle ulkoporealtaalle sekä lämmittimelle. Sen lisäksi terassille jää tilaa vielä mainiosti oleskelulle tai grillailulle. 

Sisääntulopuoli rajoittuu pieneen metsäsaarekkeeseen, jossa maisema piirtyy suomalaisesta peruskalliosta sekä lehti- ja havupuista. Metsän reunaan sijoittuu myös yhtiön autopaikat, joita on varattu kaksi kutakin asuntoa kohden – toinen on varustettu pistokkeella ja toinen katoksella. 

Laadukas arki
sisällä ja ulkona

Piha-alue
51m2

Kaksio

Neron pienempi asuntokoko, 51 m2 kaksio on pariskunnan tai yksin eläjän unelma. Tilaa on juuri siellä missä sitä tarvitaan, jonka vuoksi asunto onkin neliöitään suurempi.

PohjakuvatPohjakuvat

Keittiö kodin sydämenä saattaa olla klisee, mutta väittämänä enemmän kuin kohdillaan tämänkin kodin osalta. Integroiduin kodinkoinen varusteltu keittiö yhdistyy saumattomasti niitylle suuntaavaan olohuoneeseen, joka taas saa lisäneliöitä takapihan terassista. L:n mallisessa keittiössä kokkaus sujuu vaivattomasti ja sen sylissä on juuri sopivasti tilaa ruokapöydälle.

Seinästä seinään, lattiasta kattoon ulottuvat liukuovikaapistot kätkevät huomaamattomasti sisäänsä suuren määrän säilytystilaa. Asuntotekniikalle ja harrastevälineille taas on varattu tilaa lämpimästä varastosta, jonne voi katetulla etuterassilla sipsutella helposti vaikka sukkasiltaan.

Kylpyhuone on suunniteltu neliötä hukkaamatta mutta viihtyvyydestä tinkimättä. Tilassa hoituu niin pyykkihuolto kuin saunan lämmössä rentoutuminenkin. Erityishuomion ansaitsee suojaisa vilvoittelupaikka terassilla! Myös wc vastaa yhä useamman toiveisiin seinämallisella wc-istuimellaan.

Asunnon pintamateriaalit voit valita joko valmiiksi suunnitelluista teemoista ja tai poimimalla omat suosikkisi teemoja yhdistellen.

69,5m2

Kolmio

Neron suurempi asuntokoko 69,5 mkolmio sopii mainiosti niin pariskunnalle kuin pienelle perheellekin. Tässä pohjassa on annettu tilaa oleskelulle!

PohjakuvatPohjakuvat

Kolmiot sijoittuvat asemakaavassa rivistön päätyihin, jossa tuleva asukas saa nauttia omasta rauhasta. Kuten kaksiossakin, keittiö sijoittuu tämänkin pohjaratkaisun keskiöön. Huonekalumainen keittiö muodostuu integroiduista kodinkoneista ja saarekkeesta, joka mahdollistaa seurustelun kokkailun lomassa. Kaunis keittiö yhdistyy saumattomasti niitylle suuntaavaan olohuoneeseen, joka taas saa lisäneliöitä takapihan terassista. 

Makuuhuoneet on suunniteltu kompakteiksi kokonaisuuksiksi säilytystiloista tinkimättä. Seinästä seinään, lattiasta kattoon ulottuvat liukuovikaapistot eteisessä ja makuuhuoneissa kätkevät huomaamattomasti sisäänsä suuren määrän säilytystilaa. Päämakuuhuoneessa tilaa säästävät myös seinän sisään integroidut liukuovet. Asuntotekniikalle ja harrastevälineille on varattu tilaa lämpimästä varastosta, jonne voi katetulla etuterassilla sipsutella helposti vaikka sukkasiltaan. 

Kylpyhuone on suunniteltu neliötä hukkaamatta mutta viihtyvyydestä tinkimättä. Tilassa hoituu niin pyykkihuolto kuin saunan lämmössä rentoutuminenkin. Myös wc vastaa yhä useamman asunnon ostajan toiveisiin seinämallisella wc-istuimellaan. 

Asunnon pintamateriaalit voit valita joko valmiiksi suunnitelluista teemoista ja tai poimimalla omat suosikkisi teemoja yhdistellen.

Ota yhteyttä

Neron asuntoja myy Jaakko Kaitanen
Bravo Kiinteistövälityksestä. Ota yhteyttä!