Arkkitehti

Renni
Haroma

Arkkitehtitoimisto
Haroma & Partners Oy

Arkkitehti safa, toimitusjohtaja ja pääosakas

Tyylisuunta
Skandinaavinen, moderni, minimalistinen

Neron sisustustyyli: Kalkki

Neron on suunnitellut ennakkoluuloton ja nuorekas arkkitehtitoimisto Haroma & Partnersin toimitusjohtaja sekä pääosakas Renni Haroma.

Haroma on toisen polven arkkitehti ja kolmannen polven rakennussuunnittelija: hän on kasvanut ammattiin luontevasti perheessä, jossa on arkkitehti-isä sekä Artekin designin parissa elämäntyönsä tehnyt äiti.

Haroma on opiskellut arkkitehtuuria yliopistoissa ja korkeakouluissa Suomessa, Englannissa, Itävallassa ja Yhdysvalloissa. Haromalla on selkeän moderni, skandinaavinen käsitys arkkitehtuurista, ja hänen ominta tyyliään edustavat minimalismi sekä japanilainen, italialainen ja tanskalainen estetiikka. Haroman työt ovat pääasiallisesti moderneja, selkeä- linjaisia ja skandinaavisia suunnitteluratkaisuja. Asuinsuunnittelussa Haroma on keskittynyt modernien ja korkeatasoisten rivitalojen, omakotitalojen sekä huviloiden suunnitteluun, mutta hänellä on poikkeuksellisen vahvat referenssit ja osaamispohja myös eri tyyppisten loft-asuntojen ja eksklusiivisten penthouse- huoneistojen suunnittelussa.

Kuvituskuva
ARKKITEHDIN SANOIN

TEHOKASTA ASUMISTA

Sekä minä että Hirvensalon Talonrakennus suhtaudumme intohimoisesti valtavirrasta poikkeavien kohteiden suunnitteluun. Oli ilo jatkaa hedelmällistä yhteistyötä yrityksen kanssa, joka jakaa kanssani samat arvot ja jonka referenssikohteet Hirvensalossa ovat hyvin vakuuttavia. Nero sopii hyvin jatkoksi Haarlan edustavaan asuntotarjontaan, vaikka se lähtökohdiltaan vähän muista poikkeaakin. 

Nero edustaa tyyliltään ajan hengen mukaisesti modernin pelkistettyä ja selkeää rakennustapaa. Sisätilat on toteutettu optimoiduilla yksitasoisilla pohjaratkaisuilla, joista hukkaneliöt on nipistetty pois. Nero sijoittuu pienen metsäsaarekkeen ja niityn helmaan ja on siten sijainniltaankin suojaisa.

Ulkokuoreltaan ryhdikäs musta paritalorivistö sulautuu hyvin sitä ympäröivään luontoon, joka oli yksi suunnittelun päälähtökohdista. Kaunis luonto tuo vaihtuvat vuodenajat osaksi sisätiloja; suuret ikkunat kehystävät maiseman. 

Koska kyseessä on paritalokokonaisuus, jokaisella asukkaalla on vain yksi seinänaapuri ja oma osakashallinnassa oleva pieni piha. Asukkaiden yksityisyyttä on ajateltu sisäänvedettyjen terassien muodossa, joilla voi viihtyä aina pitkälle syksyyn asti. 

Varustetasoltaan Nero vastaa laatutietoisen ja arjen luksusta arvostavan asunnonostajan vaatimustasoa. Vaikka kodin toiminnot on nipistetty tehokkaaseen tilaan, tyylistä tai laadusta ei takuulla ole tingitty!

Arkkitehdin allekirjoitus

Kohteen suunnittelija, arkkitehti SAFA

Tutustu asuntoihin

KAKSIO 51m2

KOLMIO 69,5m2


Ota yhteyttä

Neron asuntoja myy Jaakko Kaitanen Bravo Kiinteistövälityksestä. Ota yhteyttä!