AINUTLAATUINEN HIRVENSALO

Saari kaupungissa

Luonnonkaunis ja hurmaava Hirvensalon saari on haluttu kaupunginosa Turun edustalla. Saarelle saavuttaessa merellinen ilmapiiri vie ajatukset kauas arjesta, vaikka kaikki tarpeellinen onkin lähellä tai helposti saavutettavissa.

Nero

Nero sijoittuu lapsiperheiden suosimaan ja viihtyisään Haarlaan, joka on yhteisöllinen alue Hirvensalon eteläosassa, palveluiden äärellä. Täällä asut saaristoluonnon, meren ja aktiviteettien parissa, keskustaan pääsee kuitenkin helposti. Arkisin julkisilla liikennevälineillä kauppatorille pääsee 15 minuutin välein. 

Hirvensalo tarjoaa loistavat puitteet myös aktiiviselle liikkujalle. Saarelta löytyy muun muassa oma hiihtokeskus, golfkenttä sekä loistavat lenkkeily- ja marjastusmaastot. Veneilijää taas ilahduttaa mahdollisuus omaan venepaikkaan. Ainutlaatuisten luontoelämysten lisäksi Hirvensalossa on paljon yhteisöllistä toimintaa ja alueellisia tapahtumia kaikenikäisille.

Voisikin sanoa, että Hirvensalo on yhtä paljon elämäntapa kuin kaupunginosa - sopivassa suhteessa luontoa ja palveluita, harrastusmahdollisuuksia ja omaa rauhaa. 

Saarella on myös mm. oma apteekki ja posti. Wäinö Aaltosen koulussa Hirvensalossa on mahdollisuus opiskella kansainvälisesti englantirikasteisella luokalla. Lisäksi Hirvensaloon on juuri valmistunut uusi Syvälahden monitoimitalo, josta löytyy muun muassa noin 800 oppilaan ala- ja yläkoulu, kirjasto, nuorisotiloja ja neuvola. Hyvät ja jatkuvasti kehittyvät palvelut houkuttelevat Hirvensaloon uusia asukkaita ja kertovat myös ainutlaatuisen kaupunginosan merkityksestä Turun kaupungille.

Peura

URBAANI ARKI LUONNON KESKELLÄ

Sekä meri että Turun paras uimaranta sijaisevat kävelymatkan päässä kotiovelta ja Haarlansalmi virtaa muutaman sadan metrin päässä Neron tontista. Iltalenkin suunnaksi voi ottaa esimerkiksi Friskalanlahden luonnonsuojelualueen ja kansallisesti merkittävän lintuvesistön, jossa pesii yli 50 lintulajia. Matkalla on mahdollista nähdä niin peuroja kuin lintulahdella laiduntavia Hereford-lehmiäkin.

Peura

Haarla on lapsiperheiden suosima viihtyisä ja yhteisöllinen alue Hirvensalon eteläosassa, palveluiden äärellä. 

Valerinkuja 7,
20900 Turku

Nero sijoittuu niityn ja metsän rajaamalle tontille viihtyisälle, rauhalliselle ja luonnonkauniille alueelle lähelle monia arjen palveluja. Haarlan kouluun, lähimpään päiväkotiin ja päivittäistavarakauppaan pääsee yhdellä tien ylityksellä.

Avaa kartta Google Mapsissa
Kartta

Nero sijoittuu niityn ja metsän rajaamalle tontille viihtyisälle, rauhalliselle ja luonnonkauniille alueelle lähelle monia arjen palveluja. Haarlan kouluun, lähimpään päiväkotiin ja päivittäistavarakauppaan pääsee yhdellä tien ylityksellä.

Avaa kartta Google Mapsissa
Tutustu asuntoihin

KAKSIO 51m2

KOLMIO 69,5m2


Ota yhteyttä

Neron asuntoja myy Jaakko Kaitanen Bravo Kiinteistövälityksestä. Ota yhteyttä!